Knitting for Olive laver strikkeopskrifter til dem, du holder af - og nu også til dig.
Vi er en familiedrevet virksomhed, bestående af mor og datter. Vi hører til på Frederiksberg, hvor vi i år 2017 åbnede en lille butik, der samtidig agerer pakkeværksted for vores netbutik.
Det hele startede med at vi strikkede til dem, vi elsker og holder allermest af. Vi strikkede til vores børn og børnebørn og kære venners børn og børnebørn, og i slutningen af år 2015 startede vi en lille netbutik med salg af baby- og børneopskrifter. For at kunne give vores kunder de bedste strikkeoplevelser og fineste resultater, besluttede vi os for at skabe vores eget garn.
I år 2017 udkom vores første voksenopskrifter, som ligeså stille bliver flere og flere.
Vi har masser af idéer, og der er hele tiden nye opskrifter på vej. 

Vores garn

Vores vision har været at skabe lækkert, miljø- og dyrevenligt garn af 100 % naturlige materiale i en rigtig god kvalitet og i et væld af smukke farver.
Vi anvender kun merinould, der kommer fra får i Patagoien, hvor mulesing ikke foregår. Ligeledes bruger vi mohair fra geder, som behandles i overenstemmelse med gældende dyrevelfærdrettigheder på området.
Alle vores garnkvaliteter er Oeko-Tex Standard 100 verificerede.

Øko-tex standard 100 certificereringen en human-økologisk produktmærkning, som sikrer, at brugerne ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tekstilvarerne.

Vi skaber og udvælger nøje vores farver, og finder ofte inspiration i årstiderne. 


Bæredygtighed
Det er vigtigt for os, at vi passer på vores klode så godt, vi kan, så mange andre kan få glæde af den længe ude i fremtiden.
Vi prøver derfor at begrænse brugen af plastik mest muligt. Vores pakkeri sender garn til os i genanvendt plastik, som vi efterfølgende sorterer til genbrug. Garnet pakkes desuden i papkasser, som vi genbruger og sender garn videre til vores forhandlere i. 
Alle bestillinger lagt i vores netbutik sendes i poser af genanvendt papir. 
Banderolerne på vores garn er også fremstillet af genbrugspapir. Dette er grunden til, at overfladen ikke er så blank som på mange andre banderoler, og at de lettere bliver krøllede. 
Vi prøver hele tiden at være bevidste om, hvordan vi bedst passer på miljøet i vores arbejde.

Har du idéer, kommentarer, ønsker eller andet, er du altid velkommen til at skrive til os på info@knittingforolive.dk
Du kan følge os på Instagram @knittingforolive og på facebook.

 

Knitting for Olive